De kosten zijn per sessie.

Een sessie is meestal een uur en soms iets langer

Voorbereiding en verslaglegging zijn inbegrepen

 

Het oriënterend telefoongesprek is gratis

Kennismakingsgesprek                       € 40.-

Individuele therapie                            € 85.-

Een verwijzing is niet nodig en u betaald geen verplicht eigen risico.

 

Facturering: Deze wordt maandelijks verzonden met het verzoek het openstaande bedrag binnen 30 dagen te voldoen. U bent zelf verantwoordelijk voor het indienen van de nota bij uw zorgverzekeraar.

Afmeldingdit kan schriftelijk of telefonisch tot 24 uur van te voren, daarna wordt er € 50.- in rekening gebracht

Vergoedingen: aangezien ik aangesloten ben (vanaf januari 2024) bij de NFG is het mogelijk om een gedeelte van de kosten vergoed te krijgen vanuit de aanvullende verzekering. Neem in ieder geval contact op met uw zorgverzekeraar ter controle en klik hier voor meer informatie.

 

 

Vergoedingen door de zorgverzekeraar

 

Wanneer een NFG-hulpverlener geregistreerd is in de vakgroep VPMW of VIG bestaat voor veel cliënten de mogelijkheid om behandelingen vergoed te krijgen. Enkele zorgverzekeraars eisen dat zorgprofessionals, naast een registratie bij een erkende beroepsorganisatie, ook geregistreerd zijn bij een koepelorganisatie. Lees daarom altijd zorgvuldig de (aanvullende) polis van de zorgverzekeraar.

 

Ook kunt u informeren bij de gemeente naar de vergoedingen vanuit de WMO of PGB (persoongebonden budget). Soms zijn er ook mogelijkheden via andere uitkeringsinstanties of uw werkgever.

 

Overzicht zorgverzekeraars per 1 januari 2024

Een overzicht van zorgverzekeraars en de vergoedingsmogelijkheden* vindt u hier

 

NFG Vergoedingen 2024

 

 

*Het overzicht van het vergoedingenbeleid van de zorgverzekeraars is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door de NFG. De NFG stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden.


 

Nog vragen? Klik op de rode knop om een bericht te sturen.